diner
gebeurtenis

3 tips voor een geslaagd diner onder vrienden

 

1. Verras uw vrienden door een thema aan uw diner te geven

Wilt u een originele toets toevoegen en van uw diner iets unieks maken? Organiseer dan een thema-avond! U hoeft geen verkleedpartij te houden, maar bied bijvoorbeeld een gerecht aan dat is geïnspireerd op verschillende landen: Spaanse tapas met gedroogde eendenborstfilet, Japanse maki van groene kool en eendenborst, of rolletjes gerookte zalm zoals een loempia op z'n Aziatisch.

2. Maak uw eigen cocktails

Wat is er lekkerder bij uw diner dan een exotische cocktail? Om in de lijn van het thema te blijven, zet u uw reis verder met de beroemde Cubaanse mojito of de legendarische Braziliaanse caipirinha.

3. Entertain uw gasten met spelletjes

Wat is er leuker dan een korte pauze tussen het hoofdgerecht en het dessert? Het ideale moment om een spel te spelen! Terwijl u uw maag even laat rusten, kunt u uw hersenen pijnigen met het spel '21'. De regel van dit spel is eenvoudig: de eerste speler begint met het cijfer 1 te zeggen en een spelrichting te kiezen (links of rechts). Daarna moet de volgende zo snel mogelijk het cijfer 2 zeggen, de volgende speler het cijfer 3, daarna 4, enzovoort. Het wordt pas echt moeilijk als een speler ervoor kiest om twee cijfers te zeggen, want op dat ogenblik verandert het spel van richting! De bedoeling is om aan het cijfer 21 te geraken zonder zich te vergissen! 

Vorig nieuwtje
gebeurtenis
HERONTDEK DE SMAKEN VAN VROEGER