Rouleaux de saumon fumé façon Labeyrie

ROLLETJES GEROOKTE ZALM OP DE WIJZE VAN LABEYRIE

Voor 4 personen 20 minuten
  • 4 sneetjes gerookte zalm Gourmet Tradition
  • 3 kl Labeyrie zalmeitjes
  • 1 avocado
  • 2 wortelen (in verschillende kleuren als het kan)
  • 1 komkommer
  • Enkele eetbare bloempjes
  • Het toemaatje om extra te genieten: 1 kl Labeyrie kaviaar
Stap 1
Spoel de avocado, de wortelen en de komkommer af en droog ze met huishoudpapier. Snij alles in zeer fijne reepjes. Zet opzij.
Stap 2
Snij de sneetjes gerookte zalm van Labeyrie in twee. Leg 2 reepjes wortel, 1 reepje avocado en 2 reepjes komkommer op een snijplank. Breng op smaak met peper en zout en doe het rolletje voorzichtig dicht.
Stap 3
Spoel de eetbare bloemen en droog ze met zorg af. Opgelet, ze moeten goed droog zijn, zodat uw rolletje niet vochtig wordt. Steek een bloemetje aan weerskanten in de rolletjes, zodat ze goed te zien zijn.
Stap 4
Schik de rolletjes op een mooi plat bord en leg op elk enkele zalmeitjes van Labeyrie en, als u het lekker vindt, een lepeltje Labeyrie kaviaar!
Stap 5
Dit wordt genieten!